PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

20
Novembre
2023

L’Ajuntament portarà a terme treballs al Castell de Can Feu per garantir la seva conservació

Aprovat l'expedient de contractació de la primera fase de les obres

L’Ajuntament portarà a terme treballs al Castell de Can Feu per garantir la seva conservació

La Junta de Govern Local ha aprovat l'expedient de contractació per portar a terme obres al Castell de Can Feu que garanteixin la seva conservació. L’any 2024, al Castell es destinaran 423.000 €, que s’articularan en dues fases. L’Ajuntament ha aprovat ara l’expedient de contractació de la primera, amb una despesa de 244.755,84 €. Els treballs es centraran en les actuacions més prioritàries de reparació d’aquest element patrimonial.

Concretament s’actuarà a la Torre Mestra, la capella de la Verge de Montserrat, l’elevador d’aigua i el cobert del Castell, tot prioritzant aquells elements exposats als agents atmosfèrics. El projecte inclou la reparació de teulades i sostres, bigues i llates de fusta, dels perfils metàl·lics i de les seccions de maó. També es faran reparacions en els sistemes d’evacuació d’aigües pluvials dels terrats i cobertes.

D’aquesta manera, s’avança en la preservació del castell. Tot plegat forma part d’un projecte global de conservació, amb un valor total proper als 2,2 milions d’euros.

Categories Districtes, Urbanisme i Habitatge Tags Castell de Can Feu, Junta de Govern Local