PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

25
Maig
2018

L’Ajuntament renovarà la vorera d’un tram del carrer de Duran i Sors, on s’instal·larà mobiliari urbà i nou arbrat

Entre els carrer del Sol i de Sant Pau

L’Ajuntament ha aprovat inicialment el projecte per renovar la vorera nord del carrer de Duran i Sors, entre els carrer del Sol i de Sant Pau, on s’han detectat problemes en alguns arbres i mal estat de la pavimentació. La solució adoptada consisteix en una nova pavimentació de la vorera i en la substitució de l’arbratge existent per un seguit d’espais d’estada. Les obres compten amb un pressupost de 161.341 euros.

Al llarg de la vorera es proposen tres espais d’estada, un a cadascun dels extrems del carrer i un altre a la part central, per facilitar que els veïns gaudeixin d’espais de descans. S’hi col·locaran bancs i cadires, nou arbres i una pavimentació diferenciada i porosa que permetrà als arbres una major absorció d’aigua. El nou arbratge es plantarà en escocells amb prou dimensions per permetre el correcte desenvolupament dels exemplars.

A més, es modificarà l’enllumenat, que se substituirà per columnes amb lluminàries tipus led, més duradores i de molt poc consum. El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, que ha presentat el projecte als veïns, ha afirmat que

així donem resposta a una demanda veïnal històrica, que sol·licitava l’eliminació dels punts de llum ubicats en les façanes dels edificis. Per a l’Ajuntament, cada carrer és tan important com els grans projectes de ciutat.