PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

15
Març
2021

L’antic Centre Cívic de Torre-romeu millorà la seva l'accessibilitat

L’antic Centre Cívic de Torre-romeu millorà la seva l'accessibilitat

La Junta de Govern local ha aprovat inicialment aquest matí l’obra per adequar a la normativa vigent en matèria d'accessibilitat i de seguretat l'equipament públic del carrer del Francolí, 11.

Els treballs a l’antic Centre Cívic de Torre-romeu estan dividits en dues fases i el termini d’execució previst és de sis mesos. Comencen amb l’enderroc i la nova construcció de les escales interiors i s’hi afegeix una nova sortida d'evacuació per emergència. Després es construirà un nou ascensor adaptat, al mateix lloc on es troba l’actual. També́ es preveu la renovació́ de les aixetes de l’edifici, dels sanitaris i del paviment dels banys, així com la pintura dels paraments i de la fusteria interior. El procediment s’ha reiniciat perquè la primera licitació va quedar deserta i ara s’ha actualitzat el pressupost per a la seva aprovació.

Actualment, a l’edifici hi treballa un equip d’educadors d’Acció Social. També és la seu del Centre Cultural de Torre-romeu i de l’Espai Pandora de la Fundació Idea, dues entitats que organitzen activitats culturals destinades especialment a la gent gran i a l’educació en el lleure per als infants, respectivament.

Categories Districtes, Urbanisme i Habitatge Tags districte 7, obres, Plans Ocupació, Torre-Romeu