PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

06
Març
2014

L’Associació de Veïns d’Espronceda, l’Ajuntament i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya es reuneixen per donar l’impuls definitiu a les obres del barri

Representants de l’Ajuntament de Sabadell i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya s’han reunit aquest matí amb l’Associació de Veïns d’Espronceda

Representants de l’Ajuntament de Sabadell i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya s’han reunit aquest matí amb l’Associació de Veïns d’Espronceda per presenta l’acord que ha de permetre finalitzar les obres que resten pendents al barri d’Espronceda.

Durant la trobada d’avui, s’ha explicat que aquest acord posa fil a l’agulla per finalitzar les obres pendents de les Fases 1 i 2 del barri d’Espronceda, i també iniciar la Fase 3, que es va aprovar el passat mes de novembre.

En aquest sentit, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha comunicat que es preveu que les obres comencin el proper mes d’abril.

El tinent d’alcalde de l’Àrea d’Urbanisme, Habitatge i Espai Públic, Josep Ayuso, s’ha mostrat mot satisfet amb la bona notícia i ha destacat que és

“un orgull participar d’aquest impuls que experimentarà el barri d’Espronceda. Aquestes obres faran possible que el barri  millori la seva fesomia i que aquesta sigui la seva definitiva rehabilitació urbanística”.

A més, Ayuso ha afegit:

cal destacar que aquesta és la major quantia que inverteix l’Agència de l’Habitatge a tot Catalunya i això és motiu de satisfacció”.

Tal i com contempla el conveni, l’Ajuntament procedirà a la recepció de les obres un cop executada la Fase 1, entre Aribau i Aprestadors; i la Fase 2, compreses entre el carrer dels Aprestadors i Fontanella, i que resten pendents a causa de certes deficiències sorgides en els treballs realitzats. Aquesta recepció serà possible ja que l’Agencia de l’Habitatge de Catalunya resoldrà els arranjaments pendents en aquests àmbits, a través d’un projecte per finalitzar les fases 1 i 2, amb un pressupost de 241.182,37 euros.

De la mateixa manera, es portaran a terme les obres corresponents a la tercera fase d’urbanització del barri, entre el passeig d’Espronceda i el carrer de Feijoo, per part de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya amb un pressupost de 1.632.896 euros.

D’altra banda, el conveni contempla la cessió dels terrenys d’espais lliures que seran urbanitzats en breu.

Categories Habitatge, Participació ciutadana, Urbanisme i Habitatge Tags Agència de l’Habitatge de Catalunya, Associació de Veïns d’Espronceda, barris, habitatge