PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

05
Setembre
2019

L’Eixample guanya un nou espai per a vianants amb la rehabilitació de la plaça d’Indíbil i Mandoni

S’ha integrat el tram del carrer de Buxeda i ampliat la zona de jocs infantils i d’estada

L’Eixample guanya un nou espai per a vianants amb la rehabilitació de la plaça d’Indíbil i Mandoni

El barri de l’Eixample compta des d’aquesta setmana amb un nou espai públic per als vianants, amb l’acabament de les obres de rehabilitació que s’han fet a la plaça d’Indíbil i Mandoni. L’actuació té per objectiu millorar la mobilitat al barri, amb l’ampliació de l’espai públic de la plaça.

Les obres han consistit, d’una banda, en la supressió del tram asfaltat del carrer de Buxeda entre el carrer de Sant Sebastià i la carretera de Barcelona, integrant aquest espai a la zona de la plaça per on no podran passar els vehicles des de la carretera. Es genera d’aquesta manera un nou espai per a vianants, amb el possible accés puntual de vehicles de manteniment i als garatges existents.

D’altra banda, s’ha augmentat i renovat tant la superfície destinada a jocs infantils com la zona d’estada. Ambdues zones s’han equipat amb nous jocs infantils i nous bancs i cadires individuals, mantenint el mobiliari existent i la font. L’operació ha comptat també amb la renovació de la jardineria i la plantació de nous arbres.

Les obres han anat a càrrec de l’empresa Iseova, SL, amb un pressupost d’adjudicació de 160 mil euros. Les obres han tingut una durada de sis mesos.

Els treballs de millora de la mobilitat a l’Eixample permeten que el barri guanyi espais per a vianants. És el cas de l’acabada rehabilitació de la plaça d’Indíbil i Mandoni o la transformació en carrer de prioritat de vianants del tram del carrer de Calvet Estrella entre les places de Montserrat Roig i del Mestre Planas, amb la qual coses ambdós espais han quedat units.