PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

26
Juliol
2018

L’empresa contractada per l’Ajuntament ha començat a inspeccionar els 19 habitatges del barri d’Espronceda afectats per xinxes

L’empresa contractada per l’Ajuntament ha començat a inspeccionar els 19 habitatges del barri d’Espronceda afectats per xinxes

L’Ajuntament de Sabadell ha començat aquest matí la inspecció dels 19 habitatges del barri d’Espronceda que, en principi, podrien estar afectats per la presència de xinxes.

Aquesta inspecció, realitzada per una empresa especialitzada, ha estat contractada per l’Ajuntament, com a mesura cautelar. Es tracta d’una mesura excepcional, ja que cal actuar de forma immediata per evitar que es produeixi un risc per a la salut pública.                                       

Som conscients que hi ha circumstàncies afegides relacionades amb la salubritat que requereixen responsabilitat i celeritat. Per això hem optat per adoptar mesures cautelars,

ha dit l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, que ha afegit que

la voluntat política ha sigut des del primer moment estar al costat del veïnat, acompanyant-lo buscant les solucions més adequades.

A partir del resultat d’aquesta diagnosi es podran concretar les actuacions i els tractaments específics que caldrà efectuar en cada cas, així com el cost estimat d’aquesta intervenció als habitatges que fins ara no han iniciat cap actuació.

D’altra banda, des de l’Ajuntament ja s’ha mantingut entrevistes amb una part de les famílies per analitzar, tenint en compte els ingressos i les despeses de cada unitat familiar i en els casos que sigui necessari, les opcions a disposar d’ajuts econòmics per fer front als tractaments que s’hagi d’aplicar en cada cas.

Tal com s’està fent des del primer dia, el consistori continua donant prioritat a la neteja de l’espai públic de manera intensa al barri, tant en la neteja intensiva amb aigua a pressió a les diferents parades de contenidors d’escombraries, com en la recollida d’objectes voluminosos.

Categories Ajuntament, Espai públic , Govern, Salut Tags ajuntament, espai públic, salut, xinxes