PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

19
Juny
2014

L’INCASÒL inicia l’enderroc de tres blocs al barri d’Arraona-Merinals de Sabadell

L’enderroc dóna continuïtat a la remodelació del barri alliberant sòl on construir més habitatge protegit

L’Institut Català del Sòl, (INCASÒL), ha iniciat avui les obres d’enderroc de tres blocs d’habitatges al barri d’Arraona de Sabadell. Les obres tenen un cost de 257.191,97 euros (sense IVA) i es preveu que finalitzin durant el darrer trimestre d’aquest any.

L’INCASÒL enderrocarà els blocs corresponents a les escales 7-8-9 i 18-19-20 situades al carrer de Tenerife i les escales 4-5-6 del carrer de Fuerteventura que portaven temps desocupats. El seu enderroc permetrà alliberar el sòl necessari per continuar amb el procés de remodelació del barri a més de comportar una millora de l’entorn i de la qualitat de vida dels veïns de la zona.

El procés de remodelació del barri d’Arraona-Merinals, iniciat l’any 2001, preveu la substitució de 600 habitatges afectats per patologies estructurals dels quals ja s’han construït 474 nous habitatges. La continuïtat del procés de remodelació ha estat considerat com a obra prioritària pel departament de Territori i Sostenibilitat per la qual cosa aquest any estan en construcció 46 nous habitatges més.

En concret, l’INCASÒL està construint el bloc 8 de 23 habitatges situat al carrer de Fuerteventura. L’obra té un pressupost de 1,87 milions d’euros i es preveu que finalitzi el proper mes de novembre.

Així mateix, aquest mes de juliol s’iniciaran les obres del bloc 7, de 23 habitatges més, situat en el mateix carrer de Fuerteventura cantonada amb el carrer de l’Argentina, amb un pressupost de 1,99 M€ i un termini d’execució de 21 mesos.