PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

08
Juliol
2024

L’obertura del carrer de Ferran Casablancas posa punt i final a la retirada dels estabilitzadors del vapor de Ca l’Escardat

Les voreres ocupades pels blocs de formigó s’han pavimentat de nou

L’obertura del carrer de Ferran Casablancas posa punt i final a la retirada dels estabilitzadors del vapor de Ca l’Escardat

Aquest dilluns ha reobert al trànsit el carrer de Ferran Casablancas després que s’hagin retirat les estructures metàl·liques que sustentaven la façana de l’antic vapor de Ca l’Escardat. Les obres també s’han centrat a pavimentar la vorera perquè sigui apta per al pas dels vianants.

Les obres que s’han dut a terme en aquest carrer han implicat el reforç de la façana per la part interior de l’edifici. Un cop estabilitzada, es va procedir a retirar les estructures metàl·liques que la subjectaven per l’exterior. També s’han eliminat els blocs de formigó que ocupaven la vorera utilitzant martells i màquines de tall làser per reduir les molèsties als veïns.

Un cop acabats els treballs en aquesta part, es dona per finalitzada la intervenció que s’ha fet per retirar tots els estabilitzadors, tant del carrer de Ferran Casablancas com els del carrer d’Alemanya, i es dona resposta a una llarga reivindicació veïnal. Arran dels treballs, també s’ha reparat el paviment, les voreres i s’ha substituït el mobiliari urbà malmès.

L’obra l’ha executat la propietat de l’antic Vapor a requeriment de l’Ajuntament que és qui ha supervisat tot el procés i ha redactat el projecte. En un primer moment, l’Ajuntament havia requerit a la propietat que fes aquests treballs i, donat que les obres no es portaven a terme, va decidir realitzar els treballs de manera subsidiària i fins i tot havia fet la licitació dels treballs. Finalment, la propietat va decidir realitzar l’obra directament.

Categories Districtes, Urbanisme i Habitatge Tags Carrer Ferran Casablancas, estabilitzadors, vapor de Ca l’Escardat