PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

20
Desembre
2021

Millores a la saboneria i al pati de la Casa Duran, on s’hi ubicarà l’oficina de Turisme i la seu de la Capital de la Cultura Catalana

Millores a la saboneria i al pati de la Casa Duran, on s’hi ubicarà l’oficina de Turisme i la seu de la Capital de la Cultura Catalana

La Junta de Govern Local ha aprovat avui de manera inicial el projecte d’obres que permetrà reformar la saboneria i el pati de llevant de la Casa Duran. De fet, la futura oficina de Turisme de Sabadell s’ubicarà a la saboneria i la seu de la Capital de la Cultural serà la Casa Duran.

L’actuació preveu obrir el pati a l’espai públic i així guanyar en accessibilitat. Actualment, la vorera del carrer de Sant Joan és estreta, però amb l’obertura del pati aquesta situació millorarà. D’altra banda, la famosa figuera situada al pati serà conservada.

El pressupost inicial és de 129.941,08 euros, i el termini d’execució previst és de sis mesos. Pel que fa a l’inici de les obres, s’estima que comencin la tardor de l’any vinent i que finalitzin el desembre de 2022.

L’actuació a la Casa Duran forma part del programa de transformació urbana de l’àmbit Gran Via-Ripoll. A més, és un projecte que segueix la línia de recuperació d’espais per a vianants i que afavorirà una mobilitat més sostenible i segura a la zona.

Categories Urbanisme i Habitatge Tags Casa Duran, Junta de Govern Local, millores, obres, urbanisme