PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

03
Octubre
2022

La zona d’estacionament dels carrers de l’Estació i de l’Illa es convertirà en un espai naturalitzat, amb arbrat i mobiliari urbà

La Junta de Govern Local ha adjudicat el projecte a l’empresa Infraestructures Serveis i Obres del Vallès, SL

La zona d’estacionament dels carrers de l’Estació i de l’Illa es convertirà en un espai naturalitzat, amb arbrat i mobiliari urbà

La Junta de Govern Local ha adjudicat avui el projecte de naturalització i urbanització de l’actual zona blava que es troba en la confluència dels carrers de l’Estació i de l’Illa. L’objectiu d’aquesta actuació, que durà a terme Infraestructures Serveis i Obres del Vallès, SL, és la millora del paisatge urbà a l’entorn dels elements de patrimoni històric, com són l’antiga estació i l’Hotel Suís. A més, també es farà una renaturalització de l’espai que quedi lliure, col·locant zones verdes, arbrat i mobiliari urbà. Les obres comptaran amb un pressupost de 336.886,99 euros i un termini d’execució de 3 mesos i mig.

Entre altres beneficis, l’actuació permetrà guanyar espais verds amb arbrat, disminuir la presència de vehicles aparcats en superfície, mitigar l’efecte illa de calor, alhora que també es dona protagonisme a les persones, amb la creació de zones d’estada, i es garanteix la continuïtat dels vianants en tota la Gran Via.

Aquesta acció s’emmarca en un projecte de millora de l’accessibilitat entre els dos costats de la Gran Via, que inclou la renovació de diferents places i l’adequació de carrers als barris adjacents.