PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

27
Juny
2021

La Junta de Govern aprova els tràmits per a un nou contracte del servei Sabadell Sostre

La Junta de Govern aprova els tràmits per a un nou contracte del servei Sabadell Sostre

La Junta de Govern Local aprova avui iniciar els tràmits pel nou contracte de prestació del servei Sabadell Sostre per a persones sense llar, atès que l’actual contracte finalitza la seva vigència a la tardor d’aquest any.

L’emergència habitacional és un dels principals eixos d’acció de l’Ajuntament i és per això que, per donar resposta a les persones sense llar i garantir-ne la cobertura de serveis residencials d’estada limitada, s’aprova ara el plec de clàusules del contracte de serveis amb un pressupost total de licitació de 73.038,86 euros.

El servei Sabadell Sostre dona allotjament temporal a persones sense sostre i manté un seguiment de casos de les persones que viuen a pensions i altres espais. La col·laboració amb entitats del sector social que tenen experiència en intervenció d’aquestes situacions resulta fonamental en la detecció de casos i actuació posterior.

Des de Sabadell Sostre s’atén persones que es troben en situació d’exclusió residencial severa. El servei posa a disposició dos recursos d’allotjament, un de convivència temporal –amb educadors durant el dia– i un altre de més definitiu de convivència de llarga estada –on poden viure de manera més autònoma–, amb capacitat per a 6 persones en total.

Categories Habitatge, Serveis socials Tags Sabadell Sostre, sensellarisme