PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

23
Gener
2023

La Junta de Govern aprova la rehabilitació i reparació de l’estructura de l’edifici Sallarès i Deu

Pas endavant per a la recuperació del patrimoni municipal

La Junta de Govern aprova la rehabilitació i reparació de l’estructura de l’edifici Sallarès i Deu

La Junta de Govern Local ha donat el vistiplau al projecte d’habilitació, reparació de l’estructura i cobertes de l’edifici de Sallarès i Deu. Es tracta d’un procediment aprovat amb l’objectiu de vetllar per a la recuperació del patrimoni municipal.

El projecte que s’ha aprovat avui té com a propòsit la consolidació estructural i estanquitat del conjunt de l’edifici Sallarès Deu. Concretament, es treballarà en l’anomenat Sector 2

A més, es treballarà en la recuperació dels antics patis entre naus i l’obertura d’un passatge mitjançant l’enderroc d’una de les naus i el moll. És a dir, la part que no es troba actualment en obres. D’aquesta manera es vol preservar el patrimoni municipal i evitar el seu deteriorament.

El projecte preveu actuar sobre una superfície de 5.888 metres quadrats de sostre. Pel que fa al cost de les obres, aquest és de 5.088.064,22 euros.

El conjunt consta com a protegit pel Pla especial de Protecció dels Béns Arqueològics, Mediambientals i Arquitectònics de Sabadell (PEPBAMAS). El formen 4 naus paral·leles als carrers de Cellers i de Viladomat i un cinquè edifici, perpendicular a aquestes naus, amb façana al carrer de Jacint Verdaguer.