PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

18
Juliol
2022

La Junta de Govern aprova les obres d’ampliació del Centre Cívic de Sant Oleguer

La Junta de Govern aprova les obres d’ampliació del Centre Cívic de Sant Oleguer

La Junta de Govern Local aprova avui l’adjudicació del projecte d’obres per a l’ampliació del Centre Cívic de Sant Oleguer. Les obres les realitzarà l’empresa ARTÍFEX INFRAESTRUCTURAS S.L.U, compten amb un pressupost de licitació de 3.016.415,16 euros i un termini d’execució de 18 mesos.

Es preveu que els nous espais acullin temporalment algunes activitats de l’Escola Municipal de Música. Amb això, es permetrà esponjar alguns grups i repartir l’activitat, sumant-se a les instal·lacions que l’Escola té a la seu del carrer Jardí.

En total, a l’equipament de Sol i Padrís es construeixen 4 nous volums amb una superfície total construïda de 2.735 m2. Dos volums, en planta baixa, es faran en la part central, a cada banda del vestíbul de l’edifici: un per a la reubicació de la consergeria i l’altre per reallotjar els despatxos d’administració i l’oficina. D’altra banda, es construirà un tercer volum, amb serveis de bar del centre cívic, que servirà de nexe entre l’edifici existent i l’ampliació principal.

L’ampliació més important acollirà de manera temporal l’Escola Municipal de Música. Es tracta d’un bloc cristal·lí de planta baixa i primera, que es construirà sota criteris bioclimàtics. La seva orientació permetrà un major aprofitament de la captació d’energia solar.

Categories Centres Cívics, Urbanisme i Habitatge Tags centre cívic Sant Oleguer, Junta de Govern Local, obres, Urbanisme