PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

24
Gener
2022

La Junta de Govern Local aprova de manera inicial el projecte d’urbanització de la llosa sobre la ronda Oest, a Can Llong-Castellarnau

La Junta de Govern Local aprova de manera inicial el projecte d’urbanització de la llosa sobre la ronda Oest, a Can Llong-Castellarnau

La urbanització de la llosa sobre la ronda Oest (C-58c), entre els barris de Can Llong i Castellarnau, està més a prop i avui ha superat un nou tràmit per esdevenir una realitat.  La Junta de Govern Local ha aprovat de manera inicial el projecte d’obres que preveu dotar d’usos la superfície de la plataforma sobre la ronda Oest, a la C-58c, que es troba entre el carrer de Sarajevo i l’avinguda d’Estrasburg.

Així doncs, està previst que el termini d’execució sigui de sis mesos i un pressupost d'execució de 555.007,00 euros. El projecte d’urbanització inclou la divisió de 3 zones diferenciades amb activitats diferents: aparcament (50 places), 2 punts de càrrega elèctrica, zona d’activitat esportiva (cal·listènia i rocòdrom) i zona cívica amb pista per a educació vial i una altra pista per a córrer.

També es preveu la instal·lació de semàfors amb polsador a totes les cruïlles de la rotonda elevada sobre la C-58c per incrementar la seguretat tant de vianants com de vehicles. Una altra de les actuacions incloses al projecte és l’enjardinament de l’espai.