PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

10
Maig
2022

La Junta de Govern Local aprova la reforma de la plaça del Treball

Les obres permetran millorar l’espai amb noves àrees de joc, reformar les grades i crear un nou escenari

La Junta de Govern Local aprova la reforma de la plaça del Treball

La Junta de Govern Local ha donat el vistiplau inicial al projecte d’obres de reforma de la plaça del Treball del barri de Gràcia. L’actuació comportarà una inversió de 533.981,86 euros.

Amb l’objectiu de millorar l’espai i solucionar els dèficit detectats per la ciutadania en la plaça del treball, es durà a terme la reforma d’aquest espai públic que suma una superfície de 3.950 m2.

El cost del projecte aprovat inicialment, es dividirà en dues fases. La primera, que s’executarà aquest any, comportarà una despesa de 395.929,68 euros. La segona, revista per l’any vinent, implicarà un cost de 138.052,18 euros.

La reforma de la plaça del Treball comportarà una millora substancial de l’espai, ja que es substituirà l’actual àrea de jocs per tres de noves adaptades a diferents edats. De la mateixa manera es duran a terme treballs de manteniment de la pista de petanca i la instal·lació d’una nova font. Aquestes tres intervencions formen part de la primera fase, en què també s’inclou el manteniment de l’arbrat actual i la millora de les condicions del sòl.

Tal com ha declarat el regidor Lluís Matas, aquesta reforma suposa

“una millora de l’espai que el barri estava reivindicant des de feia molts anys i, de fet, en un procés participatiu els veïns i veïnes van decidir com volien que fos aquesta plaça”.

Per Matas aquest projecte és

“a una actuació molt important per al barri de Gràcia”.

En una segona actuació, es construirà un nou escenari i es reformaran les grades existents. De la mateixa manera al llarg de l’execució de les obres es restauraran i ampliaran els elements del mobiliari urbà com ara els bancs, les papereres i els aparcaments destinats a les bicicletes.