PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

13
Novembre
2020

La millora i renovació de ferms comportarà la setmana vinent talls de trànsit diversos

La millora i renovació de ferms comportarà la setmana vinent talls de trànsit diversos

Els treballs de renovació i millora de ferms que s’estan portant a terme a diferents llocs de Sabadell comportaran la setmana vinent, entre el dilluns 16 i el divendres 20 de novembre, algunes afectacions de trànsit. L’actuació es duu a terme entre les 8 del matí i les 7 de la tarda, aproximadament.

Concretament, del dilluns 16 al dimecres 18 es treballarà al carrer de Sardà i Salvany –cosa que comportarà tallar el carrer entre l’avinguda de Barberà i el carrer de Fra Luis de León i entre el carrer de Sol i Padrís i el passatge de Carles V–; al carrer de Fra Luis de León –per la qual cosa es tallarà el trànsit entre els carrers de l’Estrella i Calders–, i al carrer de Güell i Ferrer –que obligarà a tallar-lo el trànsit entre el carrer de Calders i la carretera de Mollet.

I entre el dijous 19 i el divendres 20 de novembre es treballarà al carrer de Ferrer de Blanes –que comportarà el tall de trànsit entre la carretera de Barcelona i l’avinguda de Barberà– i el carrer de Calvet d’Estrella i i el carrer de Gorina i Pujol. Per poder-hi treballar, es tallarà el carrer de Calvet d’Estrella –entre el carrer de Gorina i Pujol i el carrer de Sol i Padrís– i el carrer de Gorina i Pujol –entre el carrer de Calvet d’Estrella i el carrer dels Calders.

Categories Districtes, Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags districte 1, DISTRICTES, ferms