PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

10
Maig
2022

La nova zona de jocs infantils de l’entorn de l’Escola Pau Casals fa un pas endavant

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’expedient de contractació

La nova zona de jocs infantils de l’entorn de l’Escola Pau Casals fa un pas endavant

La remodelació dels voltants de l’Escola Pau Casals continua amb la incorporació d’una nova zona de jocs infantils entre el carrer de Mauritània, el carrer d’Atlanta i la Via Aurèlia. Per fer-ho possible, la Junta de Govern Local ha aprovat avui l’expedient de contractació de les obres, amb un pressupost de 314.994,64 euros i un termini d’execució de 3 mesos.

Tal i com destaca la tinenta alcaldessa de Desenvolupament Urbà, Mar Molina,

“un cop acabades les obres del projecte inicial, és a dir, els treballs que han permès condicionar l’entorn del centre educatiu per fer-lo més accessible i segur, fem un pas més. Aquest nou projecte ha estat una demanda veïnal i de la comunitat educativa a la que hem donat resposta. Es farà una nova àrea de jocs Infantils a Mauritània, servirà per acabar de condicionar la zona i tenir, així, una ciutat més agradable, més verda i amb més qualitat”.

La nova zona, que comptarà amb 2.050 m², es dividirà en dues àrees. La primera, a la part més alta, tindrà l’arbrat com a protagonista i incorporarà jocs de trepa i de fusta. La segona àrea, a la part baixa, inclourà jocs infantils tradicionals, i s’hi entrarà a través de rampes accessibles. Totes dues parts estaran connectades mitjançant una rampa amb tobogans i cordes.

Aquesta actuació s’emmarca en el pla de remodelació del nou camí escolar de l’Escola Pau Casals, que millorarà l’entorn del centre educatiu per fer-lo més accessible i segur. L’objectiu d’aquest projecte és que els infants de 2 a 15 anys disposin d’un espai on poder gaudir de la natura i desenvolupar les seves habilitats físiques, socioemocionals, cognitives i creatives. A més, hi haurà zones d’estada perquè les famílies puguin descansar i gaudir del medi.

Categories Districtes, Espai públic , Educació, Urbanisme i Habitatge Tags escola Pau Casals