PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

08
Juliol
2024

La plaça de les Illes Medes tindrà una nova zona de jocs infantils inclusius

La plaça de les Illes Medes tindrà una nova zona de jocs infantils inclusius

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’adjudicació del contracte de subministrament i la instal·lació de jocs infantils inclusius i adaptats a la plaça de les Illes Medes. La nova àrea de jocs s’ubicarà davant de l’escola Francesc Bellapart, un centre destinat a l’educació d’infants amb diversitat funcional.

L’operació s’emmarca en el conjunt d’actuacions que l’Ajuntament està duent a terme per millorar els espais públics destinats als infants a tots els barris de la ciutat. El projecte s’ha adjudicat a Cinnia Tech SLU per 353.692 euros.

Entre els treballs previstos a l’àrea de joc, s’inclou una rampa amb el pendent normatiu, que dona accés a la part alta dels tres tobogans, un d’ells adaptat. En el desenvolupament de la rampa i en els diferents replans que la conformen, s’hi podran gaudir de diferents panells de joc. A la part plana inferior de l’àrea, s’ubicaran fins a 5 jocs més, tots ells inclusius, amb els quals s’oferirà un ampli ventall d’oportunitats de joc per a infants de diferents edats i habilitats. També s’instal·laran tanques, baranes i nou paviment de seguretat.

Pel que fa a l’entorn de la zona de jocs, es renovaran les voreres i escocells al perímetre, principalment al carrer de la Palma i al carrer de Fernando Poo. En la cruïlla entre aquests dos carrers, a més, s’executarà un pas elevat senyalitzat per tal d’afavorir la seguretat dels vianants, atesa la proximitat de l’escola Francesc Bellapart.

Categories Ajuntament, Districtes, Sabadell 2030, Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags Jocs infantils inclusius, Junta de Govern Local, Plaça de les Illes Medes