PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

09
Febrer
2024

La plaça del Treball reobre després d’una reforma que ha inclòs noves zones de joc infantil, un nou espai de cal·listènia i més bancs i cadires

A la zona de jocs infantils s’han creat espais diferenciats per edats, entre els 0 i els 12 anys

La plaça del Treball reobre després d’una reforma que ha inclòs noves zones de joc infantil, un nou espai de cal·listènia i més bancs i cadires

L’Ajuntament ha reobert aquest divendres l’accés a la plaça del Treball després de la remodelació que s’hi ha portat a terme. Els treballs, en els quals s’han invertit més de 374.000 euros, han dotat l’espai d’una major superfície destinada al joc infantil a la vegada que s’hi ha ubicat una nova zona de cal·listènia i s’hi ha instal·lat nou mobiliari urbà.

En aquest cas, la reobertura de l’espai s’ha allargat més del previst en un primer moment i és que el projecte s’ha vist afectat pel retard en el subministrament de materials.

Els més de 8.800 m2 que ocupa la plaça del Treball han permès que el projecte de reforma contemplés la instal·lació de més jocs infantils. En aquest sentit, s’han creat zones de joc diferenciades per edat: una per a infants entre 0 i 5 anys (set jocs nous i adaptats) i altra per a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys (quatre jocs nous). També s’ha habilitat una zona destinada als joves i adults amb un espai de cal·listènia, per afavorir l’activitat física. En aquest cas, s’hi han col·locat 8 elements esportius com ara paral·leles, pedals i steps.

La millora ha inclòs la col·locació de 36 bancs i cadires, noves papereres i nous aparcaments per a bicicletes. També s’ha ubicat una nova font a prop l’àrea de jocs.

D’altra banda, properament està previst obrir la zona de petanques, on s’han adequat quatre pistes. Tot el seu perímetre es tancarà amb tanca metàl·lica. En aquest cas, l’obertura es farà més endavant atès que s’han inclòs noves millores al projecte, entre les quals la plantació de més arbrat per generar més espais d’ombra.

La part de la plaça que ha estat objecte de transformació és la més propera als carrers de Permanyer i de Sant Ferran amb una superfície de 3.138 m2.

Categories Districtes, Espai públic , Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge Tags jocs infantils, plaça del Treball