PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

28
Març
2014

La propera setmana s’inicien les obres pendents al barri d’Espronceda

El secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, ha visitat avui Sabadell per signar el començament d’actuacions urbanístiques i de rehabilitació al barri d’Espronceda, de Sabadell

El secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, ha visitat avui Sabadell per signar el començament d’actuacions urbanístiques i de rehabilitació al barri d’Espronceda, de Sabadell.

D’aquesta manera el barri finalitzarà la urbanització limitada pels carrers Aribau, Comerç, Fontanella i passeig d’Espronceda, que compta amb un pressupost de 176.039,02 euros, i es preveu que duri un mes i mig.

En concret, es pavimentarà el carrer Aribau i es reposaran els passos elevats per  a vehicles, es renovarà l’enllumenat de diversos trams, se substituiran les tapes de pericons de clavegueram privat, es traslladarà i es millorarà una àrea de jocs infantils i s’instal·laran nous bancs. Quant a la jardineria, es rehabilitaran diversos parterres, se substituiran arbres morts i es plantaran nous arbres.

El tinent d’alcalde de l’Àrea d’Urbanisme, Habitatge i Espai Públic, Josep Ayuso, ha valorat molt positivament la notícia d’inici de les obres i ha destacat que

els treballs permetran que el barri d’Espronceda millori la seva fesomia i configuri la seva rehabilitació urbanística de manera definitiva”.

A més, Ayuso ha afegit:

és un orgull participar d’aquest impuls que experimentarà Espronceda perquè ja fa temps que és necessari culminar aquestes obres.

A la mateixa zona, es remodelarà l’àmbit interior dels carrers Manyans i Teixidors, delimitat pels carrers Aribau, Feijoo, Fontanella i passeig d’Espronceda. Al carrer Manyans es millorarà i es renovarà el paviment i, entre altres obres, es marcaran els guals de cotxes i passos de vianants. El projecte inclou la renovació de la xarxa d’aigua potable, que actualment és de fibrociment, la instal·lació d’un nou punt de la xarxa contra incendis, la millora de la xarxa de sanejament, l’enllumenat públic, la xarxa de reg, la jardineria i la incorporació de nous elements de mobiliari urbà, com jocs i aparells a zones de manteniment i nous jocs infantils. Les obres compten amb un pressupost d’1.130.943,75 euros i duraran 8 mesos. En aquesta actuació s’han reservat tres llocs de treball (dos manobres i un ajudant de paleta), destinats a persones en risc d’exclusió social, dins del programa Posa’t a Punt, que promou l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Categories Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags Espronceda, obres millora, urbanisme