PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

07
Juliol
2021

La reforma del carrer de Goya donarà lloc a una nova rambla al sud de la ciutat i donarà resposta a una antiga demanda veïnal

La reforma del carrer de Goya donarà lloc a una nova rambla al sud de la ciutat i donarà resposta a una antiga demanda veïnal

El carrer de Goya es renovarà per donar lloc a una nova rambla on els vianants podran passejar còmodament. L’actuació donarà resposta a una antiga reivindicació dels veïns i veïnes i, de fet, s’ha consensuat amb les entitats veïnals de la zona. El projecte, en el qual s’invertiran més de 713.000 euros, es va aprovar inicialment en Junta de Govern Local fa poques setmanes. Es preveu que les obres puguin començar el primer semestre de 2022 i tinguin una durada de 7 mesos.

Avui l’actuació s’explicarà amb detall a la ciutadania en una trobada que comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa, Marta Farrés, la regidora del districte sisè, Mar Molina, i altres representants municipals.

En paraules de l’alcaldessa,

“amb aquest projecte avancem en el Fem Barri perquè les millores en l'espai públic arribin a tots els barris i zones de la ciutat, alhora que donem resposta a una antiga reivindicació ciutadana. De fet el projecte l'hem consensuat amb les entitats veïnals de la zona”.

La reforma del carrer de Goya comportarà la renovació d’una de les voreres de la via entre el passeig del Comerç i el d’Espronceda. Amb la intervenció, es solucionarà el deteriorament que pateix el carrer a causa de l’envelliment de la superfície  i del creixement de les arrels dels arbres. El projecte permetrà reproduir el concepte de vorera ampla amb doble alineació d’arbrat, de manera que aquest tram del carrer es convertirà en una rambla de passeig i estada per al veïnat.

La substitució de l’arbrat més proper a les façanes i la pavimentació de la vorera amb materials de major qualitat i diferents característiques dels actuals renovarà visualment tot l’espai.

A més, la continuïtat de la vorera del carrer de Goya pacificarà la connexió, mitjançant una plataforma remuntable, amb els carrers de Lluís Creus i de Fernán Caballero, fent així més segurs els accessos i sortides de vehicles respecte d’aquestes vies.

El projecte també inclou l’enjardinament i la millora paisatgística de les dues rotondes a l’inici i final del tram on s’actuarà.

Categories Districtes, Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags espai públic, urbanisme