PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

25
Març
2022

La remodelació del skatepark del Parc de Catalunya avança a bon ritme

El nou equipament estarà enllestit a finals de maig

La remodelació del skatepark del Parc de Catalunya avança a bon ritme

Les actuacions per a la renovació del skatepark del Parc de Catalunya avancen al ritme previst. Les obres van començar a finals de febrer i a hores d’ara ja s’han dut a terme els principals treballs corresponents a l’ampliació de la superficie patinable i de construcció de rampes. En la renovació s’invertiran un total de 156.967,25 euros amb l’objectiu de millorar l’experiència i la seguretat de les persones que en fan ús.

Els treballs inclouran millores en l’entorn del skatepark, ja que s’actuarà també en els camins i escales d’accés, així com en la plaça Matagalpa i en la zona del bicitrial.

La finalitat del projecte és recuperar i millorar el skatepark, adaptant-lo a les noves tendències en aquest esport. Així, s’afegirà un paviment de formigó a sobre de l’actual per tal de col·locar-hi els diferents elements. Per al nou parc s’ha declinat la instal·lació de mòduls prefabricats com els que hi havia anteriorment i en el seu lloc es creen mòduls de formigó realitzats allà mateix, la qual cosa permetrà una major resistència i durabilitat en el temps. A banda d’això, s’hi col·locaran baranes noves, tant per la pràctica esportiva com perquè duguin a terme una funció protectora. L’obra està sent executada per l’empresa Roig i Fills Associats SA – Spoko Ramps.

El Skatepark del Parc Catalunya es va construir fa més de 15 anys, i ja s’havia deteriorat molt considerablement a causa de l’elevat ús i del pas del temps. L’Ajuntament abans de l’inici de les obres de remodelació ja havia hagut de retirar la majoria de mòduls que el conformaben per tal de garantir la seguretat de les persones que el feien servir, ja que l’estat no era l’adequat.

El nou projecte preveu que els elements introduïts ofereixin un ampli ventall d’oportunitats de joc a usuaris d’edats diferents i amb habilitats diverses en la pràctica d’aquest tipus d’esport de rodes.

Categories Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags espai públic, obres, Parc Catalunya, skatepark, urbanisme