PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

20
Juliol
2016

La renovació d’un tram de canonada d’aigua talla un carril de circulació de l’avinguda de Rafael Casanova

 Un carril de l’avinguda de Rafael Casanova estarà tallat al trànsit fins a finals d’agost per la renovació d’un tram d’una canonada d’aigua. Al mes d’agost, aprofitant les vacances de part de la població, es treballarà a les cruïlles de la carretera de Terrassa i dels carrers de la Serralada i Valentí Almirall.

Les obres formen part del pla d’inversions 2015, consensuat entre l’Ajuntament de Sabadell i Aigües Sabadell, i consisteixen en la remodelació d’un tram de la canonada d’aigua potable corresponent a l’aportació des de Barcelona, una de les artèries principals del municipi.

Aquesta actuació està emmarcada dins del pla preventiu de la xarxa de proveïment, dissenyat per l’Ajuntament i la companyia d’aigües, i la seva realització millorarà l’eficiència de la xarxa, tot augmentant el nivell de garantia de subministrament i el control de les pressions.

Està previst que es renovin 504 metres de canonada de fosa de 500 mm de diàmetre nominal. Alhora, s’aprofitarà l’ocasió per renovar les canonades existents a l’avinguda de Rafael Casanova per una canonada de fosa i polietilè. També està prevista la renovació del sistema regulador del carrer de Moratín. Al llarg del recorregut es preveu també la renovació i instal·lació de les vàlvules de comporta existents, així com la reconnexió de les 25 connexions a la canonada de distribució i noves ventoses i vàlvules de descàrrega per facilitar el correcte ompliment i buidat de la canonada. Les obres de millora tindran una durada aproximada de 5 mesos i es porten a terme minimitzant l’afectació als usuaris. La inversió prevista de l’obra té un pressupost de 559.675 euros.

Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic, s’ha expressat en el sentit que

valorem aquestes actuacions de millora de la xarxa de proveïment d’aigua a les llars de la ciutat”. I ha afegit que “tanmateix, esperem que Aigües Sabadell acabi de posar en marxa el pla de manteniment preventiu global que inclogui la renovació d'una gran quantitat de canonades que ja comencen a ser antigues i que causen incidències

Obres a Can Puiggener

D’altra banda, aquests dies l’Ajuntament està fent obres per arranjar una fuita d'aigua d’un col·lector del carrer de Gibraltar, al barri de Can Puiggener. Els treballs s’allargaran durant tres setmanes i tenen un pressupost d’uns 65.000 euros.

Categories Urbanisme i Habitatge Tags circulació, urbanisme