PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

05
Agost
2022

La renovació de ferms i voreres a diferents carrers de la ciutat continua durant el mes d’agost

En algunes d’aquestes operacions, hi haurà afectacions al trànsit

La renovació de ferms i voreres a diferents carrers de la ciutat continua durant el mes d’agost

El projecte de millora de voreres i ferms que actualment està executant l’Ajuntament a diferents punts de la ciutat continua durant l’agost. Entre les actuacions, es continua treballant a les voreres de la ctra. de Prats i de la ctra. de Molins de Rei. També s’actuarà al carrer de Sant Jaume i a l’avinguda d’Alcalde Moix amb passeig de Sant Bernat. Així mateix es faran tasques de clavegueram a l’avinguda d’Estrasburg i manteniment de ferms als laterals de la Gran Via. Durant el període d’obres, hi haurà algunes afectacions al trànsit.

Reparació de voreres

Aquesta setmana s’han portat a terme treballs de reparació de voreres del carrer de Sant Jaume. D’altra banda, continuen les intervencions a la carretera de Prats i a la carretera de Molins de Rei, que arribaran fins a la vorera del CAP de Gràcia.

Una altra de les obres que començarà aquest agost, previsiblement el dimarts dia 16, és la renovació i millora de la calçada a la cruïlla entre l’avinguda d’Alcalde Moix amb passeig de Sant Bernat, al barri de Torreguitart. Aquesta actuació, que tindrà una durada d’un dia, comportarà el tall total de la circulació en el tram entre la pl. d’Espanya i el c. de la Font de la Canaleta de les 8 del matí a les 7 del vespre. Per això, l’av. de l’Alcalde Moix, el pg. de Sant Bernat, el c. de Vallirana i la pl. d’Espanya (des del c. d’Antoni Forrellad) quedaran tancats al trànsit durant els treballs. El veïnat podrà accedir als guals però buscant itineraris alternatius, que estaran degudament senyalitzats.

Afectacions a la Gran Via

 Durant el mes d’agost, l’Ajuntament també està portant a terme diverses actuacions per reparar el paviment de la calçada lateral de gairebé tots els ponts de la Gran Via. Aquests treballs comportaran algunes afectacions als carrers de Batllevell, Brujas, Marquès de Comillas, Puig i Cadafalch i Antoni Forrellad, i també a alguns carrers adjacents.

Afectacions a l’avinguda d’Estrasburg

Del 16 al 26 d’agost, està previst realitzar tasques de connexió al clavegueram a l’avinguda d’Estrasburg. Els treballs en calçada es faran del 24 al 26 d’agost i l’horari serà de 9.30 a 18 hores, aproximadament. Aquestes obres comportaran el tall total de la circulació en els dos sentits, del 24 al 26 d’agost, entre la rotonda del carrer de Londres i el carrer de Copenhaguen.