PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

16
Juliol
2021

Els treballs per canvi de lluminàries obliguen a tallar l’accés a Badia del Vallès per la Gran Via el proper dimarts al matí

El projecte per a renovar amb LED més de 17.500 punts de llum a tots els districtes de Sabadell avança a bon ritme

Els treballs per canvi de lluminàries obliguen a tallar l’accés a Badia del Vallès per la Gran Via el proper dimarts al matí

La renovació de l’enllumenat públic de més de 720 carrers de la ciutat, que va començar el passat mes d’abril, obligaran a que dimarts dia 20 es talli durant tot el matí l’accés a Badia del Vallès per la Gran Via. El recorregut alternatiu serà per Sant Pau de Riu-sec.

L’actuació, a més, permetrà canviar les llums de les voreres de la part superior de l’Eix Macià, cosa que afectarà puntualment a les terrasses dels bars i restaurants de la zona.

Els treballs per a renovar lluminàries previstos entre el 19 i el 23 de juliol també arribarà a les següents vies:

  • La Roureda: carrers d’Àger, de Rialb, de Toses, de La Molina, de Bellver, d’Artesa de Segre, de Martinet, de Bolvir i plaça de Montellà.
  • Torreguitart: interiors del carrer de Vallmanya i plaça de Gabriel Morvay.
  • Can Puiggener: plaça del Primer de Maig i carrer d’Amílcar Barca.
  • La Concòrdia: avinguda de Francesc Macià, places de La Concòrdia, de Sardà i Salvany, de M. Aurèlia Capmany i de Carme Monturiol, i carrers de Jaume Huguet, del Pont i d'Herculà.
  • La Creu Alta: carrer de Sant Maties, plaça de les Dones del Tèxtil, Parc Taulí, camí de Ca la Daniela, pont de la Fàbrica dels Nois Buxó.
  • Can Gambús: parc i places del Doctor Argemí i de Bulgària.
  • Can Rull: plaça de Copèrnic.
  • Sol i Padrís: camí de Can Quadres (Pista Coberta d'Atletisme).
  • Espronceda: places de Rogelio Soto i de les Ordidores, i carrers dels Aprenents, dels Torners i d'Aribau.
  • Túnel de Badia: pont subterrani de la Gran Via.

Quatre equips treballen simultàniament i s’adapten a la tipologia d’enllumenat a reemplaçar i a les característiques de cada ubicació. Ja no queden vials amb circulació de trànsit per finalitzar i a principis d’agost els proveïdors subministraran els models de llums ambientals que s’instal·laran a parcs, places i voreres.

Les actuacions es comuniquen mitjançant les xarxes socials municipals i al web dels districtes https://web.sabadell.cat/districtes. Per a qualsevol dubte es pot contactar amb la Unitat Tècnica de Cohesió Territorial, al telèfon 937453349 i al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Quan es completin tots els treballs als més de 700 carrers previstos, Sabadell tindrà 27.119 llums del tipus LED, és a dir, un 90% del total (29.991) que hi ha a la ciutat.

Categories Districtes, Espai públic , Energia, Urbanisme i Habitatge Tags eficiència energètica, enllumenat, LED