PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

10
Desembre
2021

La setmana vinent es portaran a terme millores de ferms i clavegueram a diferents carrers de la ciutat

En algunes d’aquestes operacions, hi haurà afectacions al trànsit

La setmana vinent es portaran a terme millores de ferms i clavegueram a diferents carrers de la ciutat

Per a la setmana vinent, del 13 al 17 de desembre, l’Ajuntament ha programat diverses actuacions a la via pública i el clavegueram de la ciutat que comportaran afectacions en el trànsit.

Treballs al clavegueram

Al llarg de tota la setmana, es realitzarà la neteja i inspecció de la xarxa de clavegueram al centre de la ciutat, entre els carrers de Vilarrúbies, la Rambla i la Gran Via. Aquesta inspecció comportarà afectacions puntuals al trànsit en les diferents cruïlles dels carrers de la zona, mentre el camió de clavegueram estigui fent les tasques de neteja. L’horari d’actuació serà de 8 del matí a 14 del migdia.

Així mateix, dimecres 15 de desembre es realitzarà la connexió al clavegueram al carrer de Saboneria. Aquesta tasca suposarà el tall total del carrer de Saboneria, entre els carrers de Fatjó i Pérez Moya. A més, caldrà realitzar una desviació de les línies d’autobusos urbans. L’inici de les obres es preveu a les 9:30 del matí, i la finalització a les 18 de la tarda.  

Millora dels ferms

D’altra banda, el mateix dimecres 15 de desembre es duran a terme reparacions puntuals en diverses zones de la calçada dels entorns de la Plaça Barcelona. Aquestes millores comportaran les següents afectacions:

  • De 9:30 h fins a les 13:00 h: tall de circulació del Passeig Comerç i Passeig Rubió i Ors direcció a Ronda Santa Maria, entre la carretera de Barcelona i el carrer Lope de Vega.
  • De 13:00 h fins a les 18:00 h: tall de circulació del Passeig Comerç i Passeig Rubió i Ors direcció a carretera de Barcelona, entre la carretera de Barcelona i el carrer Lope de Vega.

A causa d’aquestes intervencions, caldrà fer una desviació de les línies d’autobusos urbans.

Categories Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags clavegueram, espai públic, ferms, tall trànsit