PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

17
Desembre
2021

Les millores de clavegueram i ferms de la setmana vinent comportaran afectacions de trànsit

Les millores de clavegueram i ferms de la setmana vinent comportaran afectacions de trànsit

Per a la setmana vinent, del 20 al 24 de desembre, l’Ajuntament ha programat diverses actuacions a la via pública i el clavegueram de la ciutat que comportaran afectacions en el trànsit.

Treballs al clavegueram

Al llarg de tota la setmana, es realitzarà la neteja i inspecció de la xarxa de clavegueram al centre de la ciutat, entre els carrers de Vilarrúbies, la Rambla i la Gran Via. Aquesta inspecció comportarà afectacions puntuals al trànsit en les diferents cruïlles dels carrers de la zona, mentre el camió de clavegueram estigui fent les tasques de neteja. L’horari d’actuació serà de 8 del matí a 14 del migdia.

Millora dels ferms

D’altra banda, dilluns 20, dimarts 21 i dimecres 22 de desembre, es durà a terme la renovació i millora dels ferms de les calçades de la Ronda de Bellesguard, el carrer d’Olzinelles i el Passatge de Bellpuig. Aquesta tasca comportarà el tall de trànsit a les tres zones.  

Així i tot, per tal d’intentar minimitzar les molèsties als garatges existents a la zona, les actuacions s’han planificat en dues fases. D’aquesta manera, les zones d’estacionament existents en els entorns de les obres seran accessibles en ambdues fases.

La previsió és que dilluns 20 els treballs s’iniciïn a les 9:30 del matí i finalitzin a les 19 de la tarda. La resta de dies començaran a les 8 del matí fins a les 19 de la tarda.

L’execució d’aquestes tasques, però, està condicionada pels efectes de la vaga del sector del transport, convocada per la mateixa setmana.

 

Categories Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags afectacions trànsit, clavegueram, ferms, obres