PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

20
Gener
2023

Les obres del carrer del Caucas es reprendran al febrer

L’Ajuntament ha gestionat la incorporació d’una nova empresa contractista amb l’objectiu de reprendre i agilitzar els treballs

Les obres del carrer del Caucas es reprendran al febrer

Les obres d’urbanització del carrer del Caucas es reprendran al febrer per tal de millorar l’eix i generar més espai per als vianants.  L’empresa Cosplaan serà l’encarregada de reprendre les actuacions, que van començar el passat mes de novembre i que es van haver d’aturar al desembre a causa d’incidències en l’activitat de l’empresa adjudicatària.

Amb motiu de les obres, el recorregut de l’autobús en sentit nord es duu a terme pel carrer de l’Himàlaia, on hi ha habilitada una nova parada al tram entre el c. dels Apenins i el c. de la Forcada. Per tal de minimitzar molèsties i l’impacte dels treballs en l’estacionament a la zona, el veïnat afectat per les obres podrà fer ús dels estacionaments addicionals que s’han habilitat en els entorns del camp de futbol.

Les actuacions de reurbanització que s’estan duent a terme inclouen convertir el carrer del Caucas en una via de sentit únic en direcció al carrer de l’Himàlaia. També suposaran una millora de la mobilitat, ja que la vorera dels equipaments s’ampliarà 1,5 metres. Finalment, es renovarà l’arbrat amb la plantació de 37 noves unitats per substituir els pollancres.

Categories Urbanisme i Habitatge Tags Caucas, Obres