PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

18
Juliol
2017

Les places del Mestre Planas i de Montserrat Roig quedaran unides

Es tracta d’un nou pas en la recuperació de l’espai públic per a la ciutadania

Les places del Mestre Planas i de Montserrat Roig quedaran unides

El divendres 21 de juliol l’Ajuntament tallarà definitivament la circulació de vehicles al tram del carrer de Calvet d’Estrella que separa les places del Mestre Planas i de Montserrat Roig. Aquesta actuació és resultat del compromís contret pels representants polítics municipals amb els veïns.

Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic, ha afirmat que “aquesta actuació permetrà connectar dues places que fins ara quedaven separades per una barrera innecessària”. I ha afegit que “aquesta és una nova fita en l’objectiu que els ciutadans recuperin el protagonisme dins l’espai públic”.

La proposta preveu que el carrer de Calvet d’Estrella passi a ser de vianants entre l’avinguda de Barberà i el carrer de Fra Luis de León. D’aquesta manera, les places de Montserrat Roig i del Mestre Planas estaran unides per un carrer de vianants que permetrà crear un gran espai d’ús ciutadà, on ampliar les activitats de lleure de les places.

En una primera fase es tallarà aquest tram del carrer de Calvet d’Estrella, amb jardineres i pilons, i es mantindrà un passadís perquè els veïns puguin accedir al gual existent. Els usuaris de l’aparcament situat a la pl. de Montserrat Roig hi hauran d’accedir per l’avinguda de Barberà i sortir pel carrer de Fra Luis de León.

En fases posteriors, es preveuen millores en la urbanització per augmentar la qualitat de l’espai públic. L’actuació ha estat exposada en una reunió amb els veïns de la zona per tal d’explicar els beneficis i les possibles evolucions futures.