PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

30
Juliol
2018

Licitada la renovació de la vorera d’un tram del carrer de Duran i Sors, on s’instal·larà mobiliari urbà i arbres nous

Els veïns de la zona han fet aportacions sobre el mobiliari

L’Ajuntament ha aprovat avui la licitació d’obra que permetrà renovar la vorera nord del carrer de Duran i Sors, entre els carrer del Sol i de Sant Pau, on s’han detectat problemes en alguns arbres i mal estat de la pavimentació. El projecte es va presentar fa unes setmanes als veïns i té un pressupost de 161.341 euros.

La solució adoptada consisteix en una nova pavimentació de la vorera i en la substitució del arbres existents per un seguit d’espais d’estada.

Un dels aspectes destacats és que al llarg de la vorera es proposen tres espais d’estada, un a cadascun dels extrems del carrer i un altre en la part central, per facilitar que els veïns gaudeixin d’espais de descans. Hi col·locarem bancs i cadires, arbres nous i una pavimentació diferenciada i porosa, que permetrà als arbres una major absorció d’aigua,

ha explicat Xavier Guerrero.

Els nous arbres es plantaran en escocells amb prou dimensions per permetre el correcte desenvolupament dels exemplars. A més, es modificarà l’enllumenat, que serà substituït per columnes amb lluminàries tipus LED, més duradores i de molt poc consum.