PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

13
Setembre
2021

Licitades les obres de millora de l’accessibilitat de l’antic Centre Cívic de Torre-romeu

Licitades les obres de millora de l’accessibilitat de l’antic Centre Cívic de Torre-romeu

La Junta de Govern local ha aprovat avui el Plec de clàusules administratives particulars i el quadre resum de característiques del contracte d’obres del projecte d’adequació de l’accessibilitat a l’equipament públic del carrer Francolí, número 11, l’antic centre cívic Torre Romeu.

Els treballs tenen un termini d’execució previst de sis mesos. Començaran amb l’enderroc i la nova construcció de les escales interiors i s’hi afegirà una nova sortida d'evacuació per emergència. Després es construirà un nou ascensor adaptat, al mateix lloc on es troba l’actual. També́ es preveu la renovació́ de les aixetes de l’edifici, dels sanitaris i del paviment dels banys, així com la pintura dels paraments i de la fusteria interior.

El procediment es va reiniciar perquè la primera licitació va quedar deserta i s’ha actualitzat el pressupost bàsic de licitació, de 164.508,79 €.

Actualment, a l’edifici hi treballa un equip d’educadors d’Acció Social. També és la seu del Centre Cultural de Torre-romeu i de l’Espai Pandora de la Fundació Idea, dues entitats que organitzen activitats culturals destinades especialment a la gent gran i a l’educació en el lleure per als infants, respectivament.

Categories Districtes, Urbanisme i Habitatge Tags districte 7, obres, Plans Ocupació, Torre-Romeu