PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

09
Desembre
2021

Llum verda al projecte de reforma de la cruïlla Gran Via – Quevedo, al pati de l’Artèxtil

Llum verda al projecte de reforma de la cruïlla Gran Via – Quevedo, al pati de l’Artèxtil

La Junta de Govern Local ha aprovat avui de manera inicial el projecte d’obres de reforma de la cruïlla Gran Via – Quevedo i del pati de l’antiga fàbrica Artèxtil. El pressupost base de la licitació és de 499.164,79 euros i el termini d’execució és de 6 mesos. En aquest sentit, es preveu que l’inici de les obres sigui durant la tardor del 2022.

L'objecte d'aquest projecte consisteix en la reurbanització del carrer de Quevedo, en el tram entre el carrer de Vidal i el carrer de Covadonga, amb la creació d'una nova plaça pública i la supressió del pas soterrat.

En aquesta línia, fa unes setmanes es van presentar algunes de les inversions previstes en el pressupost 2022 pel que fa a la Gran Via, com ara els projectes vinculats al Rectangle del Coneixement per transformar i potenciar la zona com a espai de revitalització econòmica i generador d’oportunitats; també destaquen les accions previstes per millorar l’accessibilitat entre els dos costats de la Gran Via, al condicionament de diferents espais lliures i a la renovació de diferents places de barris colindants com la plaça del Treball, la placeta de la Casa Duran o la plaça de Mossèn Geis.

Categories Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags espai públic, Junta de Govern Local, obres, urbanisme