PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

14
abril
2022

Millores al carrer Major de la Creu Alta per facilitar la mobilitat dels vianants

Millores al carrer Major de la Creu Alta per facilitar la mobilitat dels vianants

La vorera del carrer Major, a tocar de la plaça de la Creu Alta, s’està renovant aquests dies amb l’objectiu de millorar l’estat del carrer i afavorir la mobilitat dels vianants. L’actuació s’emmarca en tot un conjunt d’accions per arranjar diferents carrers als 7 districtes de la ciutat que comportaran una despesa global de 900.000 euros.

En concret al carrer Major, s’està actuant al tram ubicat entre els carrers de Lluís Carreras i el carrer de Sant Isidre. Per tant, un dels punts amb força moviment de persones dins del barri.

El pla de reparació de ferms i voreres va començar treballs la segona quinzena de març i s’anirà actuant en diferents vies. En total s’allargarà uns sis mesos. Pel que fa a les voreres, a banda del carrer Major, s’hi està treballant als carrers de la República, de Jesús i a la plaça d’Espanya. El projecte inclou així mateix els carrers de la Rosa, Oliver, Bujaruelo, Pardo Bazán, carretera de Molins de Rei i ctra. de Prats de Lluçanès.

Respecte a la millora de ferms, es contemplen accions per reparar els carrers que presenten diverses patologies en el paviment de la calçada. S’hi inclouen els carrers de Feliu Elies, Llaberia, Mulleres, Pedraforca, Cadí, Albarrasí, Gibraltar, de la Vinya, las Navas, Antoni Gaudí, Fra Juníper Serra, Josep Miquel, Sant Pius X, Ramon Llull, Sant Sebastià, Sant Joan, Dr. Puig i Colom.

Consulteu el llistat de carrers per districte