PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

14
Novembre
2022

Nou pas per instal·lar mobiliari urbà i jocs infantils al Parc de les Aigües

La Junta de Govern Local ha aprovat avui de manera inicial el projecte

Nou pas per instal·lar mobiliari urbà i jocs infantils al Parc de les Aigües

El projecte d’urbanització del Parc de les Aigües ha fet un pas endavant avui amb l’aprovació inicial de la fase 4, que inclou la instal·lació de mobiliari urbà i jocs infantils. Les actuacions preveuen la col·locació de nou mobiliari i jocs infantils. Una part del mobiliari serà el resultat del reciclat d’estructures de ferro amb incorporació de noves delgues procedents del reciclat de plàstics de colors. Amb aquesta iniciativa, l’ajuntament de Sabadell, vol donar un pas més per l’aposta pels materials reciclats.

Entre el mobiliari recuperat, hi haurà 48 bancs resultants de la transformació de processos de reciclatge amb l’objectiu de donar una segona vida als elements. Pel que fa al mobiliari nou, se subministraran 17 cadires, 17 bancs, 20 cadires movibles i 3 taules de pícnic amb bancs i cadires.

D’altra banda, el projecte també inclou la instal·lació de jocs infantils, entre els quals hi ha un rocòdrom, una rampa d’escalador i pont de Tibet, un tobogan, una escala de corda i un gronxador, entre d’altres. En aquesta licitació només s’han inclòs els jocs infantils més habituals. En una propera fase, també es licitaran jocs d’aigua.

Un nou pulmó verd a Sabadell

Quan estigui enllestit, el parc de les Aigües serà un pulmó verd de 70.000 m2 al barri de Can Llong, amb l’aigua i el verd com a protagonistes. Tindrà nous espais d’ombra, de passeig i de repòs. Hi haurà 320 arbres –dels quals 308 seran nous–, 61.171 m2 de zona verda i 1.500 m2 de jocs d’aigua.

A l’àmbit nord, hi haurà una nova passarel·la/mirador, acabada de construir,  amb vistes 360º a Sabadell, la Mola, el puig de la Creu, el Montseny i Collserola. Per la seva banda, l’àmbit sud contindrà una zona de jocs d’aigua, un quiosc amb bar inclòs i serveis públics.

Categories Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge Tags Parc de les Aigües