PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

05
Setembre
2019

Obert el termini per demanar el permís per posar parades per la Castanyada

Podran vendre castanyes i moniatos a la via pública entre el dissabte 26 d'octubre i el divendres 1 novembre

Obert el termini per demanar el permís per posar parades per la Castanyada

Ja es poden tramitar les peticions per posar parades de castanyes i moniatos a la via pública per la Castanyada, concretament entre el dissabte 26 d'octubre i el divendres 1 novembre del 2019. Ho poden fer les entitats inscrites al registre, els centres escolars, les associacions de mares i pares, les associacions de veïns, els centres d'estudi i alumnes d'aquests centres, amb l'autorització expressa del centre, representat per una persona major d'edat.

Les sol·licituds es poden presentar entre el dijous 5 de setembre i el divendres 4 d’octubre a qualsevol dels registres municipals –preferiblement al Registre de Territori (carrer del Pau Claris, 100)– i de manera presencial. La relació de llicències atorgades es publicarà a partir del 21 d'octubre al web municipal.

Les autoritzacions estaran exemptes del pagament de taxa per l’ocupació privativa i aprofitament especial del domini públic.

Les parades tindran un màxim de 3 metres lineals per 1,5 metres de fondària i, sempre que sigui possible, s’autoritzaran a l’emplaçament sol·licitat. Les entitats podran demanar com a màxim 2 sol·licituds cada una, tot i que per a cada parada cal presentar una instància.

L’ocupació de la via pública deixarà sempre un espai lliure de 90 cm, com a mínim, per garantir el pas de vianants i ciclistes, tot i que a les vies o trams de gran afluència de vianants aquest espai serà d’1,80 m.

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Sabadell podrà oferir, si escau, llenya gratuïtament per cremar-la els dies de la festa. Els interessats podran recollir-la al vehicle de l’Agrupació instal·lat al centre de la ciutat.