PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

05
Setembre
2014

Oberts nous espais del passeig de la plaça Major per facilitar el trànsit de vianants, coincidint amb la Festa Major

La mesura s’ha pres amb l’objectiu de facilitar al màxim la mobilitat de vianants durant els dies de celebració

Tal i com es va anunciar fa pocs dies, coincidint amb la Festa Major de Sabadell s’han alliberat nous espais per a vianants al passeig de la plaça Major. La mesura s’ha pres amb l’objectiu de facilitar al màxim la mobilitat de vianants durant els dies de celebració, sobre tot en el trànsit cap al passeig de Manresa i tot garantint la seguretat. Aquest matí, el tinent d’alcalde de Presidència, Josep Ayuso, ha visitat la zona acompanyat pels regidors d’Espai Públic, Cristian Sánchez, i el regidor de Comerç, Carles Bosch, on ha pogut conversar, un cop més, amb els comerciants de l’àmbit, recollint novament les seves impressions i inquietuds.

En paraules del tinent d’alcalde, Josep Ayuso,

amb l’alliberament de nous espais per a vianants durant la Festa Major complim amb el compromís assolit fa uns dies de facilitar tant com s’ha pogut el desplaçament dels ciutadans i ciutadanes a peu per la zona, una actuació que calia plantejar garantint la seguretat d’aquests desplaçaments i tenint en compte que parlem d’una obra molt complexa.

Així mateix, Ayuso ha volgut transmetre que

seguim el calendari general previst i continuem treballant amb l’objectiu que abans de final d’any les obres estiguin acabades i per la Campanya de Nadal es pugui accedir als comerços amb tota normalitat.

 Coincidint amb la Festa Major, s’ha ampliat el pas de vianants entre el carrer de la Palanca i el Passeig de Manresa; s’ha adequat la connectivitat entre el Passeig de Manresa i el Passeig de la Plaça Major a la façana de ponent; i s’ha ampliat la zona de circulació de vianants a la banda de llevant del Passeig de la Plaça Major entre el carrer de la Palanca i el carrer del Pedregar. També s’ha creat, de manera provisional, una passera de formigó que connecta la Plaça Major amb el carrer del Pedregar i, per tant, la banda de llevant amb la de ponent. A més, al Racó del Campanar s’ha ampliat la passera existent entre el carrer de l’Església i la Plaça Major.

A hores d’ara els treballs que s’estan duent a terme al passeig de la Plaça Major són, d’una banda, la pavimentació i col·locació de peces de granit de la façana de llevant i d’una altra, l’acabament del formigonat a la banda de ponent per poder col·locar, a continuació, les peces de granit. De la mateixa manera, al Racó del Campanar els treballs estan força avançats i en aquests moments s’està posant la base definitiva prèvia al paviment de granit. Així mateix, s’està formigonant i pavimentant l’àmbit més proper al Passeig de Manresa.

Categories Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags espai públic, passeig de la Plaça Major, urbanisme