PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

26
Juny
2019

L’Ajuntament pacifica el carrer de la Unió per incrementar la seguretat en l’accés a l’Escola La Trama

Es canvien de sentit els carrers que envolten la plaça del Vallès i s’instal·len unes jardineres al carrer de la Unió

L’Ajuntament pacifica el carrer de la Unió per incrementar la seguretat en l’accés a l’Escola La Trama

L’Ajuntament ha començat una obra de millora de la mobilitat per als vianants al carrer de la Unió, entre plaça del Vallès i el carrer de Sant Cugat, la qual té per objectiu pacificar l’accés a l’Escola La Trama i facilitar la seguretat en l’entrada i sortida d’aquest centre educatiu.

L’actuació, que durarà unes dues setmanes, pretén pacificar el trànsit en aquest tram de carrer, eliminant tant com sigui possible la circulació de pas i intentant que disminueixi el nombre de vehicles que busquen aparcament.

Per fer-ho possible, es trenca la continuïtat de circulació del carrer de la Unió, canviant el sentit dels carrers que envolten la plaça del Vallès –excepte el carrer de Joan Plans, que continua com a accés principal al Centre–. I, des de la plaça i fins al carrer de San Cugat, el carrer de la Unió s’ordena amb prioritat per als vianants, amb un reforç de la senyalització amb pintura viària de colors a terra i amb la instal·lació de jardineres a la calçada.

Així mateix, s’incrementa la visibilitat dels passos de vianants de la cruïlla del carrer de la Unió amb el carrer de Colom, i es millora l’itinerari de vianants al carrer de Colom, entre el carrer de la Unió i el carrer de l’Estrella.