PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

03
Maig
2021

Primer pas per conservar la façana i dos naus de l’antiga fàbrica Germans Camps

L’Ajuntament obtindrà un 10% de l’aprofitament per a habitatge protegit de lloguer

Primer pas per conservar la façana i dos naus de l’antiga fàbrica Germans Camps

El Ple de maig aprovarà provisionalment una modificació puntual del Pla General Municipal d'Ordenació al passatge dels Ferrocarrils, a l’àmbit de la Rambla d’Iberia (MPG-96), a una part de l’illa on hi havia la Fàbrica Germans Camps. Aquest pas farà possible conservar la façana de l’antic despatx i de dos naus del conjunt, d'un innegable valor arquitectònic.

L'àmbit d'actuació es troba a la cruïlla de les carreteres de Barcelona a Terrassa i de Molins de Rei, té una superfície de 6.680 m² i permetrà obtenir un 30% del sostre residencial de nova implantació com a habitatge protegit, així com el 10% de l'aprofitament per part de l'Ajuntament, que es materialitzarà en HPO de lloguer.

La modificació es va aprovar inicialment pel Ple del 2 de juny de 2020 i durant el període d'exposició pública s'han rebut 4 al·legacions, 2 de les quals han quedat desestimades. Les altres 2 s’han estimat i suposen la millora de la informació de l’avaluació econòmica del document.

S’han rebut els informes sectorials favorables de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, de la Dirección General de Aviación Civil i de la Direcció General de Comerç, i els dos primers contenen consideracions que s’han incorporat a la normativa.

Categories Urbanisme i Habitatge Tags Barri de Gràcia, districte 5, patrimoni, urbanisme