PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

11
Novembre
2019

S’inicien les obres de millora del paviment de diferents carrers de la Plana del Pintor

La Línia 2 d’autobusos modifica el seu recorregut durant l’actuació

S’inicien les obres de millora del paviment de diferents carrers de la Plana del Pintor

Avui han començat les obres de renovació i millora del ferm de la calçada de diferents vies del barri de la Plana del Pintor. Es tracta dels carrers dels Andes i de Collserola i dels passatges de Pineta i de Paderna. L’actuació es perllongarà durant tota la setmana i afectarà el trànsit i l’estacionament de vehicles i el recorregut de la línia 2 de la TUS.

Actualment ja s’està treballant a tots els carrers. S’hi fan tasques prèvies a l’estesa de les capes d’aglomerat asfàltic i de reforç de les calçades, fase prevista per a dimarts i dimecres. Finalment, el dijous i divendres, es portaran a terme els treballs de reposició de la senyalització horitzontal (pintura).

Les obres afectaran el trànsit i l’estacionament d’aquests carrers. La línia L2 d’autobusos urbans també modificarà el seu recorregut en aquesta zona, en sentit Can Deu, des d’avui i fins a les 6 de la tarda de divendres 15. Quan els autobusos arribin al final del carrer de la Bonaigua, no continuaran per Vinhamala, Balcans i Caucas, sinó que es desviaran pel carrer de l’Himàlaia, fins a la plaça de la Primavera, des d’on reprendran el trajecte habitual.

Aquesta operació té un àmbit total d’execució de 3.535 m2 (el carrer dels Andes suposa 1.905 m2 del total; el de Collserola, 725 m2, i els passatges de Pineta i Paderna, 415 i 490 m2, respectivament). Les obres han estat adjudicades a l’empresa Pabasa Euroasfalt SA, per un import de 70.620 euros.