PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

13
Gener
2022

S’inicien les obres de rehabilitació de 29 fonts de boca actualment inoperatives

S’inicien les obres de rehabilitació de 29 fonts de boca actualment inoperatives

Aquesta setmana han començat les actuacions de rehabilitació de 29 fonts de boca distribuïdes per diverses places i espais públics de la ciutat. L’actuació, aprovada per l’Ajuntament, consistirà en la rehabilitació o substitució de diferents fonts de boca que es troben en mal estat de conservació i que, per tant, a hores d’ara resten inoperatives.

Aquesta actuació representa la segona fase d’un projecte del qual ja es va dur a terme la primera part. Un cop completada aquesta segona fase, s’hauran renovat un total de 51 fonts a la ciutat.

L’empresa encarregada de dur a terme les obres és Proseñal, SLU, i actuarà al llarg de tres mesos a diversos districtes de Sabadell on es troben les fonts que necessiten reparació. L’import total de l’adjudicació del contracte d’obres és de 92.839,11 euros.

Les actuacions a realitzar seran diverses, i variaran segons la necessitat que tingui cada font. Les tasques que es duran a terme engloben des del desembossament amb l’embornal, la retirada de les fonts obsoletes i la seva substitució per unes de noves i les reparacions de fuites d’alimentació.

Pel que fa al trànsit, no es preveu que al llarg dels tres mesos d’obres hi hagi cap mena d’afectació en aquest sentit.