PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

14
Octubre
2022

La nova Plaça de la Fuensanta dota Ca n’Oriac de 1.400 m2 més de superfície per a vianants

L’alcaldessa, Marta Farrés, amb les entitats veïnals, participaran a l’obertura de l’espai el proper diumenge 16 d’octubre al matí

La nova Plaça de la Fuensanta dota Ca n’Oriac de 1.400 m2 més de superfície per a vianants

La plaça de la Fuensanta, al barri de Ca n’Oriac, obrirà a la ciutadania aquest diumenge a les 10.30 h del matí després que hagin acabat les obres de renovació de l’espai. El resultat final és fruit del treball conjunt amb les entitats veïnals amb l’objectiu de guanyar un nou espai de centralitat i de referència al barri. L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa, Marta Farrés, i les entitats del barri.

Un cop acabades les obres, la zona ha guanyat 1.426 m2 d’espai renovat per a vianants, ja que la superfície que fins ara ocupaven dos dels carrils de circulació s’ha integrat a la plaça. Aquesta és ara d’un sol nivell i amb un paviment també renovat.

Part de l’arbrat existent s’ha traslladat als nous parterres triangulars que s’han instal·lat a la plaça i s’hi han plantat arbres i vegetació nous. La intervenció ha inclòs altres millores com la recuperació de la font i la instal·lació de nous bancs i papereres.

Amb la finalitat de minimitzar la pèrdua de places d’estacionament, el carrer de la Mola s’ha convertit en una via de sentit únic de sortida del barri, i s’hi ha habilitat una línia en semibateria amb noves places d’aparcament.

L’actuació, amb un pressupost de 272.468 euros, forma part del Fem Barri, un programa amb què es pretén que les millores en l’espai públic arribin a tota la ciutat. De la mateixa manera, la renovació s’emmarca en l’estratègia Sabadell més Verda que afavoreix la naturalització dels espais urbans.

Categories Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags Ca n’Oriac, Fem Barri, Plaça de la Fuensanta, Sabadell Més Verda