PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

11
Març
2022

Sabadell ha plantat més de 640 arbres nous en el darrer mes

En total s’han col·locat 1.835 exemplars des de l’inici del mandat

Sabadell ha plantat més de 640 arbres nous en el darrer mes

El projecte “Sabadell Més Verda” avança amb molt bon ritme. En el darrer mes, l’Ajuntament ha plantat 643 arbres nous a diferents districtes de la ciutat, sumant així un total de 1.835 exemplars des de l’inici del mandat. La reposició i millora de l’arbrat forma part de l’estratègia de recuperació del verd com a element fonamental per aconseguir una ciutat més sostenible.

Les noves plantacions s’han dut a terme als carrers de diversos districtes. En concret, s’ha actuat als carrers de Walter Bejamin, Sarajevo, Copenhagen, Varsòvia, Ronda Europa, Berenguer el Gran, Antoni Forrellad, Fatxendes, Brujas, Can Gambús, Coromines, Josep Renom, Batllevell, Baixada Can Puiggener, Puig de la Creu i a les avingudes Pau, Concòrdia, Matadepera i Estrasburg.

Per tal de compartir amb la ciutadania i donar comptes de com es va incrementant el nombre d’arbres a la ciutat, el passat mes de febrer es va posar en marxa un comptador a la pantalla gegant de la Fira Sabadell. El comptador es va iniciar amb la xifra de 1.192, que són els exemplars que s’havien plantat en els darrers dos anys i mig i, a partir d’aquí, s’actualitza periòdicament  a mesura que es van realitzant plantacions.

Categories Districtes, Transició Ecològica, Urbanisme i Habitatge Tags arbres, Sabadell Més Verda