PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

12
Desembre
2017

Sabadell participa en una jornada de balanç dels 10 anys de la Llei del dret a l’habitatge

La jornada analitza la situació actual de l'habitatge

Sabadell participa avui en una jornada de balanç dels 10 anys de la Llei del dret a l’habitatge, organitzada per l’Observatori DESC i l’institut de recerca Transjus, de la Universitat de Barcelona.

La jornada “Deu anys de la llei del dret a l’habitatge de Catalunya, un balanç mirant al futur” analitza la situació actual en aquest àmbit i fa una perspectiva comparada de les lleis del dret a l’habitatge. També es debat sobre els plans locals d’habitatge i sobre la planificació territorial o al voltant de les mesures de rehabilitació i conservació per garantir la funció social de l’habitatge, entre altres qüestions.

La regidora d’Habitatge, Glòria Rubio, que ha participat en la jornada, ha explicat que “aquesta llei és clarament insuficient, ja que ni qüestiona la propietat privada, ni regula l'àmbit del lloguer, entre altres qüestions. La conseqüència de les mancances de la llei és la situació d'emergència residencial actual". També ha destacat que “és imprescindible fer autocrítica i avaluar quins efectes ha tingut aquesta llei per no tornar a cometre els mateixos errors".