PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

11
abril
2019

Sortejats 44 pisos nous de protecció oficial al barri dels Merinals

Ara són gairebé 600 els habitatges de nova construcció que han substituït els que patien deficiències estructurals

Sortejats 44 pisos nous de protecció oficial al barri dels Merinals

Ahir es va fer el sorteig per adjudicar 44 habitatges del barri dels Merinals a les famílies que hi viuran a partir d’ara. Els pisos, que són en dos blocs de 22 habitatges cadascun, els ha construït l’Institut Català del Sòl amb el finançament de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Tots els pisos tenen tres dormitoris i una superfície útil a l’entorn dels 75 m2. N’hi ha dos que estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, un a cadascun dels blocs.

Aquestes promocions formen part del procés de remodelació del barri dels Merinals, que incloïa la construcció de diversos blocs per substituir els que patien les deficiències estructurals. Amb aquests, ja són 592 els pisos nous que s’han lliurat a les famílies dins el procés de remodelació del barri.

Quan s’hagi acabat el trasllat de les famílies als habitatges nous i s’hagin enderrocat els blocs antics, l’Ajuntament podrà urbanitzar l’espai.

Categories Districtes, Habitatge, Urbanisme i Habitatge Tags Agència de l’Habitatge de Catalunya, districte 5, els Merinals, habitatge, urbanisme