PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

17
Octubre
2022

Surt a concurs l'adjudicació de les obres per rehabilitar la plaça del Treball, al barri de Gràcia

En una primera fase, se substituirà l’àrea de jocs per tres de noves adaptades a diferents edats, es farà manteniment de la pista de petanca i s’instal·larà una nova font

Surt a concurs l'adjudicació de les obres per rehabilitar la plaça del Treball, al barri de Gràcia

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’expedient de contractació de les obres de reforma de la plaça del Treball. El projecte es dividirà en dues fases. La primera, que és la que s’ha aprovat avui, comportarà una despesa de 395.929,68 euros.

Aquesta primera actuació preveu substituir l’actual àrea de jocs per tres de noves adaptades a diferents edats. També es duran a terme treballs de manteniment de la pista de petanca i la instal·lació d’una nova font. Totes tres intervencions formen part de la primera fase, en què també s’inclou el manteniment de l’arbrat actual i la millora de les condicions del sòl. La previsió és que els treballs estiguin enllestits en tres mesos, un cop comencin.

De la mateixa manera, al llarg de l’execució de les obres es restauraran i ampliaran els elements del mobiliari urbà com ara els bancs, les papereres i els aparcaments destinats a les bicicletes.

Es tracta

“d’una reforma que respon a una demanda històrica dels veïns i veïnes del barri”,

com ha subratllat el regidor Lluís Matas qui s’ha congratulat perquè Gràcia

“pugui tenir finalment en l’horitzó aquesta nova plaça del Treball”.

La reforma d’aquest espai públic, que suma una superfície de 3.950 m², es durà a terme amb l’objectiu de millorar la zona i solucionar els dèficits detectats per la ciutadania.

 La segona fase del projecte tindrà un pressupost de 138.052,18 euros. En aquesta segona actuació es construirà un nou escenari i es reformaran les grades existents. 

Categories Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags Gran Via-Ripoll, Plaça del Treball