PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

29
abril
2019

Tallers, espectacles infantils i concerts, entre la trentena d’activitats de la Festa del Parc de Catalunya

Tindrà lloc el cap de setmana del 4 i 5 de maig

Tallers, espectacles infantils i concerts, entre la trentena d’activitats de la Festa del Parc de Catalunya

La XIV Festa del Parc Catalunya oferirà gairebé una trentena d’activitats els dies 4 i 5 de maig. Entre les propostes hi ha activitats infantils i familiars, concerts, tallers i teatre.

Els actes lúdics començaran el dissabte al matí amb la trobada de modelistes aeronavals al llac, un taller de teràpies naturals, danses i el concert del quartet Contrapunt. Entre altres activitats, també hi haurà una gimcana en barques de rem i la jornada de portes obertes del trenet del parc, que dissabte serà gratuït.

Al la tarda i al vespre el públic assistent podrà gaudir de teatre al carrer, ball i concert, entre els quals destaquen els de la cantant sabadellenca Mirna Vilasís, que presentarà el disc Espero meravelles, basat en poemes de Montserrat Abelló, i el concert de swing amb la banda Men in Swing. També es podrà assistir a un tam-tam solidari contra el canvi climàtic.

El diumenge al matí hi haurà nombroses activitats, entre les quals la festa de l’animal de companyia, un taller per conèixer els arbres de Sabadell, la festa solidària Atendis Gresca, activitats i espectacles infantils i el concert de les bandes de Sabadell Amigdala i Leiden. També es podrà veure l’actuació dels bastoners i dels Castellers de Sabadell.

Les activitats continuaran el diumenge a la tarda amb diferents concerts situats en 3 escenaris diferents. Destaca l’actuació del cantant australià Steve Smyth. La festa la tancaran les Forques de Can Deu amb el ball del Dragó de Foc.

La Festa del Parc de Catalunya l’organitza l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració de diverses entitats ciutadanes.

Categories Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge Tags parcs i jardins