PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

12
Juliol
2019

Talls de trànsit al capdavall de la Rambla a causa de la renovació d’una canonada

L’afectació s’allargarà fins al 4 de setembre, just abans de la Festa Major

Talls de trànsit al capdavall de la Rambla a causa de la renovació d’una canonada

Al tram del capdavall de la Rambla hi haurà talls de trànsit des del dilluns 15 de juliol fins al dimecres 4 de setembre. El motiu és l’obra de canalització d’una canonada d'aigua que està canviant Aigües de Sabadell. Ja n’hi ha un tram canviat –el que passa per sota la vorera– i, a partir de dilluns, es substituirà el que passa pel subsòl de la calçada.

L’afectació anirà del carrer de Cervantes fins al carrer de Latorre (la Gran Via) només en sentit sud. Mentre duri l’obra hi haurà talls de trànsit gradualment en algun dels trams d’aquest carril, per la qual cosa al tram afectat en cada moment només hi podrà circular l’autobús i els vehicles de servei.

D’altra banda, es preveu que entre el 5 i el 16 d'agost, al carril de baixada de Rambla, entre el carrer de Duran i Sors i la Gran Via, es desviarà el trànsit pels carrers de Borrell i Sallarès i Pla –tot i que els autobusos urbans i els nocturns es desviaran per la Gran Via (de la plaça de Clara Campoamor fins a l'avinguda de Barberà) i els camions aniran pel carrer de Cervantes–. En sentit de pujada el trànsit general estarà obert, tot i que amb restriccions de capacitat.

L’obra es fa ara a l’estiu, quan el trànsit de vehicles disminueix, precisament amb l’objectiu d’afectar el mínim possible tant els comerços com la ciutadania. Així mateix, la cruïlla del carrer de Zurbano amb la Rambla serveix com a zona d'amuntegament de material, amb l’objectiu de minimitzar els desplaçaments de l’empresa constructora i, per tant, d’augmentar el rendiment de l’obra i escurçar el període d’afectació.