PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

14
Juny
2021

Un nou avenç en els treballs de pacificació del carrer de Concha Espina

Un nou avenç en els treballs de pacificació del carrer de Concha Espina

El projecte de pacificació del carrer de Concha Espina, en el tram entre els carrers de Pardo Bazán i de Reis Catòlics, ha estat aprovat de forma inicial i properament la zona viurà una remodelació amb un pressupost d’execució de 750.000 euros.

Es preveu que, un cop finalitzin les tasques en aquest carrer, la via sigui de prioritat per a vianants, amb més il·luminació, nous bancs i més zones enjardinades.

Aquest projecte acompanya a la remodelació i enjardinament d’un nou espai i parc verd urbà ubicat a l’illa de l’antic camp de futbol, també aprovat setmanes enrere. L’entorn del Mercat de Campoamor viurà una transformació amb l’objectiu d’ampliar la infraestructura verda del barri, recuperar espais en obsolescència i al mateix temps ordenar i ampliar l’oferta d’estacionament de vehicles i la pacificació del trànsit. Aquesta actuació forma part del projecte EDUSI, finançat amb els Fons Europeus de Desenvolupament Regional. I forma part també de l'estratègia d’impuls per a l’espai públic que ha de resoldre i donar resposta a l’estat actual de carrers i places de la ciutat, Fem Barri.

Categories Districtes, Edusi, Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags Districte 6, Fem Barri, Junta de Govern Local, pacificació