PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

27
Gener
2016

Vimusa acorda no posar recurs sobre dues sentències i, per tant, readmetrà dues treballadores acomiadades

Vimusa acorda no posar recurs sobre dues sentències i, per tant, readmetrà dues treballadores acomiadades

El Consell d’Administració de Vimusa va acordar, per unanimitat, el passat dimarts 26 de gener, no posar recurs d’apel·lació sobre dues sentències que anul·len l'acomiadament de dues extreballadores de l’empresa. Com a conseqüència d’aquesta decisió Vimusa readmetrà les dues treballadores.

 

L’acord del Consell es basa en un informe jurídic que conclou que hi ha molt poques possibilitats que aquests recursos prosperin si es presenten al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Aquesta decisió està relacionada amb el procés de reestructuració que el 2014 Vimusa va posar en marxa i en el qual l'anterior equip de govern va concloure que s’havia de prescindir de set llocs de treball que afectaven sobretot l’àrea tècnica. Amb cinc d’aquestes persones es va arribar a un acord, però les altres dues van presentar una demanda. Posteriorment hi ha hagut dues sentències favorables a les treballadores, que coincideixen a afirmar que els acomiadaments van ser nuls, perquè la decisió no es va notificar correctament als representants sindicals.

El Govern valora positivament poder tancar aquest procediment judicial que s’arrossegava des de l’anterior mandat. En aquest sentit, Maties Serracant, tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, ha afirmat que

I ha afegit que

Vimusa té un paper molt important en les polítiques municipals d’habitatge i la reincoporació d’aquestes dues persones pot ajudar a desplegar aquestes polítiques