PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

09
Maig
2018

Visita a la renovada plaça de Benjamín García, al barri de Can Rull, que ha guanyat en seguretat

Regidors, veïns i representants de l’Institut Sabadell van visitar ahir les obres acabades, que han consistit a refer el mur de contenció de la plaça

Visita a la renovada plaça de Benjamín García, al barri de Can Rull, que ha guanyat en seguretat

Representants municipals, de l’Associació de Veïns de Can Rull i de l’equip directiu de l’Institut Sabadell van visitar ahir les obres que l’Ajuntament ha fet darrerament a la plaça de Benjamín García, en les quals ha invertit 64.043,92 euros.

El regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, ha destacat que

les obres donen resposta a una demanda històrica dels veïns i a la necessitat expressada des de l’Institut Sabadell perquè es millorés un espai que els alumnes fan servir habitualment i que no estava en bones condicions.

Les obres han servit per reparar el mur de contenció de la plaça –que delimita amb el carrer de Juvenal–, en el qual s’havien detectat unes esquerdes i una inclinació en el revestiment que podrien ser indicis de problemes estructurals. Les obres han consistit a demolir el revestiment del mur i el reforç, impermeabilitzar-lo i drenar-lo. Posteriorment s’ha reconstruït el revestiment i s’ha col·locat una barana metàl·lica, d’iguals característiques que a la resta de la plaça, que dona més seguretat i visibilitat a la zona. Les obres s’han completat amb la reparació dels paviments de l’interior de la plaça, a la zona del voltant de l’àrea de jocs.

El regidor del Districte 4, Miquel Soler, han afirmat que

aquesta és una de les millores rellevants que hem fet últimament al barri, en una plaça amb una important presència veïnal i on calia una intervenció per reforçar la seguretat i millorar el mur, cosa que preocupava especialment el veïnat.